En videohilsen til deg:

En videohilsen til deg:

STARTSKUDDET FOR ODINSTIFTELSEN - FAKKELTOG

(Klikk på linken over for å se video, eller les teksten nedenfor)

I dag er det fire år siden fakkeltoget mot mobbing og startskuddet for OdinStiftelsen. Det var en travel dag, med møter og forberedelser, mediaoppmerksomhet, appell som skulle holdes og...

...fakkeltoget med tusenvis av støttespillere på kvelden. Midt i sorgen, var det utrolig godt å kjenne på støtten. Jeg er veldig takknemlig for alle som stilte opp, både i dette fakkeltoget og de mange andre som fant sted rundt om i landet. Jeg tror oppslutningen gjorde noe med oss. Vi satte vi mobbing på kartet igjen og siden har oppmerksomheten blitt holdt oppe.

Helt siden Odin døde, har jeg jobbet for at alle barn og unge skal bli sett, hørt og tatt på alvor. Jeg har møtt tusenvis av barn og voksne, og jeg må innrømme at det er fortsatt altfor mange som opplever mobbing og ikke har det bra i hverdagen. Odin sa: “Det nytter ikke å si ifra”. Klart, det skal nytte! Jeg gir meg ikke før det gjør det!

I arbeidet mot mobbing trengs alle. Noen må si ifra, andre må lytte. Noen må påvirke, andre må finne løsninger. Noen må fokusere på barna, de unge og deres foresatte, andre hjelpe de offentlig ansatte. Vi trenger alle i arbeidet mot mobbing. For deg og meg, er det viktigste vi gjør det å gjøre noe i hverdagen i de rollene vi har - som foresatt, som venn, kollega osv. Er det noe jeg har lært disse fire årene, er det at vi alle har behov for å bli sett, hørt og tatt på alvor. Da må vi sørge for det hos andre også - særlig barna!

Jeg ønsker deg en riktig god helg ♥️

Katrine

16.11.2018 15:04
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn