HURT 2019

HURT 2019

Den 26 mai 2019 gikk arrangementet HURT av stabelen for første gang. 

Fellowship MC ønsket å skape en minnesmarkering for Odin fem år etter hans død, og samtidig bidra til økt og oppretholdelse av engasjementet mot mobbing. Sammen med Olympiaparken arrangerte de et fantastisk arrangement.

Vi er så takknemlige. Støtten de viser oss, og det frivillige arbeidet som legges ned hele året, setter vi umåtelig pris på. Det varmer våre hjerter. 

HURT 2019 startet med CAMP HURT på Birkebeiner stadion, fra torsdag til søndag.

Her var det rigget for teltplasser, med tilgang på WC, Dusj, strøm og fantastisk mat i restauranten.

Telt og lavoer ble slått opp og alle som var der hadde en flott opplevelse. De trosset regnet og fant frem smilene.

Søndag kl 13 startet hovedarrangementet i Lysgårdsbakkene. For en opplevelse. Scene var rigget, kiosken åpen og solen tittet frem.

Preben og Hanna startet sceneshowet med herlige toner. Selveste Sol Heilo kastet solskinn over arrangementet med kloke ord og sterk musikk. Vår egen ambassadør (utnevnt denne dagen) SIRIUS spredte glede med sin omsorg for alle og sitt fantastiske vesen

Det var ikke et tørt øye å se da selveste OL-fakkelen ble tent - tent for Odin og alle de barna som ikke orket lenger. Flammene minnet oss på hvor galt det kan gå når barn får lov til å mobbe. Samtidig ga ilden oss et håp for fremtiden. Et håp om at vi sammen kan bekjempe mobbing.

Vi kan sørge for at alle barn blir SETT, HØRT og TATT PÅ ALVOR.

Vi ønsker å rette en enorm takk til alle som bidro til gjennomføringen av dette arrangementet. Vi vet det har kostet, MEN vi VET det nytter.

Se bildesierie her 

07.06.2019 17:43
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn