ODINSTIFTELSEN SOM BLOGGER - DEN SÅ VI IKKE KOMME!

ODINSTIFTELSEN SOM BLOGGER - DEN SÅ VI IKKE KOMME!

Noen ganger skal en bare hoppe uti ukjent farvann og ta sjansen. Det har vi gjort, og har begynt å blogge på nettsiden vår. Dere får ha litt tålmodighet med oss, men målet er å få til et variert, men godt, uttrykk i den.

Flere mål med bloggen

Odins mamma, Katrine Olsen Gillerdalen, har skrevet flere gode tekster om ord og deres betydning, som vi ofte glemmer i hverdagens jag, men som absolutt kan være verdt å stoppe opp og reflektere over med jevne mellomrom. Den første av disse tekstene kan du lese her.

Media gir ikke alltid rom for å vise grunnen til at stiftelsen mener som den gjør. Derfor kan bloggen være et egnet sted for å avklare stiftelsens ståsteder, for eksempel, hvorfor familien kommer styrket ut av tiltaksplanen mot mobbing, som du kan lese her, eller hva OdinStiftelsen mener bøter i mobbesaker bør inneholder, som du kan lese her.

Vi har også lyst til å dele andre aktuelle ting vi kommer over. Vår pedagogiske rådgiver, Tine (Katrine Hoff), har lyst til å dele hist og hint fra seminarer eller konferanser vi kan ha interesse av å vite noe om, ting å ta tak i og ting vi gjør, for eksempel vårt siste innspill vedrørende Udirs nettside mot mobbing.

Velkommen

Vi håper du finner noe av interesse på bloggen vår.

Velkommen inn hit :-)

Med vennlig hilsen

Katrine og Tine

22.04.2016 21:58
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn