• En videohilsen til deg:

  En videohilsen til deg:

  STARTSKUDDET FOR ODINSTIFTELSEN - FAKKELTOG

  (Klikk på linken over for å se video, eller les teksten nedenfor)

  I dag er det fire år siden fakkeltoget mot mobbing og startskuddet for OdinStiftelsen. Det var en travel dag, med møter og forberedelser, mediaoppmerksomhet, appell som skulle holdes og...

  Les mer…
  16.11.2018 15.04
 • "BAGATELLMESSIGE ÅRSAKER" FØRER IKKE TIL SLOSSING!

  "BAGATELLMESSIGE ÅRSAKER" FØRER IKKE TIL SLOSSING!

  Det er nedslående å lese artikkelen til Mordt og Bratten i dag: "Jenter sloss på grunn av "blikking" i skolegården". Nedslående, hverken fordi jenteslossing eller "blikking" er noe nytt, for det er det ikke, men fordi skolen ser ut til å lukke øynene, ørene og absolutt ikke ta disse ungdommene på alvor. "Bagatellmessige årsaker" fører ikke til slossing!

  Les mer…
  24.09.2018 16.12
 • TRIGGERE

  TRIGGERE

  Triggere er ting vi oppdager rundt oss, som påvirker oss negativt mer enn vi på forhånd kan forutsi. På fagspråket heter det "et inntrykk som utløser et traumeminne".

  Les mer…
  30.09.2016 12.52
 • MOBBESAKER KAN LØSES

  MOBBESAKER KAN LØSES

  Målet må være å sikre likebehandling i mobbesaker. I dag fungerer det ikke slik. Saksbehandlingen tar for lang tid, ofte er det mangel på dokumentasjon, kunnskapen er for mangelfull og hvorvidt det tas tak hviler for mye på enkeltpersoners vilje. I mange tilfeller tas det ikke tak i det hele tatt. Les mer her

  27.09.2016 13.31
 • Klare for skriveferie

  Klare for skriveferie

  Det nærmer seg sommerferie med stormskritt for de fleste. OdinStiftelsen har andre planer. Det får betydning for tilgjengeligheten vår.

  Les mer…
  29.06.2016 21.35

Flere nyheter